Λίγα λόγια για το MyThess.gr

Το MyThess.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για εσάς και το σπίτι, καθώς και διάφορες προτάσεις για ιδιαίτερα δώρα. Η ιδέα μας για αυτό το κατάστημα ξεκίνησε το 2019, αλλά πήρε σάρκα και οστά μόλις το 2023.
Το MyThess.gr ξεχωρίζει από άλλους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου επειδή προσφέρει προϊόντα διαλεγμένα & υψηλής ποιότητας, με τα περισσότερα να είναι διαθέσιμα για παράδοση εντός 24 ωρών!

Γιατί να αγοράζουμε από τοπικές επιχειρήσεις;

Στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, στηρίζεις την τοπική οικονομία, κάνοντας τον τόπο σου καλύτερο! Κάθε παραγωγός έχει τη δική του ιστορία... Μέσω του myThess.gr μπορείτε να γνωρίσετε αυτά τα προϊόντα και να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας.

Τα οφέλη των αγορών στο MyThess.gr

Το e-shopping δεν είναι απλώς τάση, αλλά τρόπος ζωής. Είναι βολικό και εύκολο στη χρήση, γεγονός που το καθιστά την τέλεια επιλογή για πολυάσχολους ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο να πάνε για ψώνια σε καταστήματα. Μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα σε εμάς: βούτυρα, ζυμαρικά, όσπρια, φυτικά καλλυντικά και πολλά άλλα! Το καλύτερο κομμάτι; Δεν χρειάζεται καν να φύγετε από το σπίτι σας!
Το MyThess.gr προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από διάφορες κατηγορίες. Προσφέρουν επίσης δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ πανελλαδικά, αλλά και δωρεάν αποστολή εντός της Λάρισας! Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην παραγγείλετε κάτι σήμερα!

Η ιστορία πίσω MyThess.gr

Η ιστορία του MyThess.gr ξεκίνησε το 2019 όταν οι ιδρυτές, Δημήτρης και Άσπα, αναζητούσαν έναν τρόπο να προωθήσουν τα αγαπημένα τους τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι στο εξωτερικό. Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα trend (αν οχι έναν τρόπο ζωής) και να το περάσουν σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο μπορούν. Στηρίζουμε Έλληνες παραγωγούς, Ελληνικές οικογένειες και βοηθάμε την οικονομία της χώρας μας.
Το eshop MyThess.gr έγινε πράξη μόλις το 2023, όταν πλέον έγιναν πιο ευαισθητοποιημένοι αποκτώντας την κόρη τους Ράνια, με κύριο στόχο ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη.
Στόχος του ταξιδιού τους είναι να μείνουν πάντα πιστοί στο όραμα και τις αρχές τους - βοηθώντας τους ανθρώπους να βρουν μοναδικά δώρα από τοπικούς παραγωγούς σε προσιτές τιμές!

Η διαδικτυακή εμπειρία στο MyThess.gr

Η σωστή πλοήγηση του πελάτη στο eshop είναι ζωτικό μέρος κάθε επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι πελάτες πρέπει να μπορούν να βρίσκουν αυτό που αναζητούν και να αισθάνονται σίγουροι για την απόφασή τους για την αγορά.
Το MyThess έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με αυτήν την πτυχή της επιχείρησής του, διευκολύνοντας τους πελάτες να αναζητήσουν τα προϊόντα τους και να βρουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αναζήτηση -- μπορείτε να πληκτρολογήσετε λέξεις-κλειδιά στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος οποιασδήποτε σελίδας ή να περιηγηθείτε σε κατηγορίες όπως «Βούτυρα» ή «Καλλυντικά». Όταν κάνετε κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, θα δείτε όλα τα στοιχεία αυτής της κατηγορίας να εμφανίζονται σε μία σελίδα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε κλικ σε πολλές σελίδες προτού βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς!
WE BELIEVE IN DOING THE RIGHT THING.

Η φιλοσοφία του MyThess.gr

Το MyThess.gr είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τους τοπικούς παραγωγούς με τους καταναλωτές, προωθώντας τη χρήση τοπικών προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα στοχεύει να συμβάλει στην ενίσχυση της οικονομίας υποστηρίζοντας τις μικρές επιχειρήσεις και τους μικροπαραγωγούς, ενώ παράλληλα διευκολύνει τους ανθρώπους να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα.

Το MyThess.gr ιδρύθηκε το 2023 από δύο νέους επιχειρηματίες που είδαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι που θα ωφελούσε τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις: έναν τρόπο για τους ανθρώπους να αγοράζουν αγαθά απευθείας από μικρούς παραγωγούς της Θεσσαλίας χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεψουν για να τα προμηθευτούν.

THE BEST WAY TO SEE THE FUTURE IS TO CREATE IT.

Το μέλλον του MyThess.gr

Το μέλλον το φανταζόμαστε λαμπρό.

Η εταιρεία έχει σχέδια να επεκτείνει την επιλογή προϊόντων της και να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών, καθώς και να δημιουργήσει νέες συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις. Αυτό θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι το MyThess.gr παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός για τους καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν online Θεσσαλικά προϊόντα.

Πώς μπορείτε να γίνετε μέρος του myThess.gr

Αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με το MyThess.gr, υπάρχουν μερικοί τρόποι να το κάνετε. Αρχικά, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, εγγραφείτε στο newsletter μας! Το ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνει πληροφορίες για νέα προϊόντα και εκδηλώσεις πωλήσεων καθώς και συμβουλές για τον τρόπο χρήσης τους.
Επόμενο: ακολουθήστε το MyThess στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media)! Έχουν ενεργό λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες των προϊόντων τους καθώς και κριτικές πελατών και μαρτυρίες από πελάτες που αγαπούν να τα χρησιμοποιούν. Μπορείτε επίσης να τους ακολουθήσετε στο Facebook ή στο TikTok, εάν αυτές οι πλατφόρμες είναι περισσότερο ελκυστικές από το Instagram (ή το αντίστροφο).
Τέλος, αν είστε τοπικός παραγωγός θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να προβάλλουμε τα προϊόντα σας.